Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Minőség

Minőség

A termékek

Az összes terméket szigorú teszteknek vetik alá, mielőtt piacra kerülnek: bakterológiai tesztek, toxikai tanulmányok, stb. Továbbá meg kell feleljenek négy fő teszten: biztonsági, hatékonysági, tűrési és fogyasztói. Ezeket a teszteket függletlen, kifejezetten ilyen célokra specializált laboratóriumokban végzik. A webáruházban szereplő klinikai tesztek eredményei kizárólag ezek alapján vannak feltüntetve.

Beszerzés

Az általunk forgalmazott termékek mindegyike Franciaországban készül, a franciáktól már megszokott és bizonyított minőségben. Termékeinket kizárólag a gyártótól, vagyis a Claude Bell Institut-tól szerezzük be és értékesítjük. A közvetlenül a gyártóval történő kapcsolattartásunk a garancia arra, hogy Ön minőségi eredeti terméket kap!

Képek, csomagolás

A termékekről készült képek, az eredmények reprezentációi illusztrációként kezelendőek, azok a valóságtól némileg eltérhetnek. Nem jellemző, de a gyártó előzetes értesítés nélkül változtathat a termékek dizájnján, ezért a kézhez kapott termék csomagolása némileg eltérhet az oldalon szereplő fényképtől, de sem hatóanyagában sem kiszerelésében nem különbözik. Továbbá a termékeket francia, vagy angol nyelvű fantázianevekkel látják el, amelyek csak alakilag, jelentésben nem különböznek az oldalon szereplő termékektől.