Termékek Menü

HAJNÖVESZTÉS

Rendezés:

Hajnövesztő spray és sampon. Megállítja a hajhullást, gyorsítja az új szálak növekedését, stimulálja az új haj kinövését.

13.690 Ft
Raktáron

Hajnövesztő sampon. Megállítja a hajhullást, gyorsítja az új szálak növekedését, stimulálja az új haj kinövését. A HAIR FORCE ONE Spray kiegészítője.

8.590 Ft
Raktáron

Hajnövesztő spray. Megállítja a hajhullást, gyorsítja az új szálak növekedését, stimulálja az új haj kinövését. A HAIR FORCE ONE Samponnal még intenzívebb a hatása.

9.890 Ft
Raktáron

Akár 4,5cm hajnövekedés havonta. Hajnövesztő sampon és balzsam a gyorsan hosszú hajra vágyóknak, tökéletes választás.

17.990 Ft
Raktáron

Akár 4,5cm hajnövekedés havonta. Hajnövesztő sampon a gyorsan hosszú hajra vágyóknak, tökéletes választás a HAIRBELL Balzsammal együtt.

9.490 Ft
Raktáron

Intenzív tápláló hajpakolás shea vajjal és „növekedés aktiváló” hatóanyagokkal. Egyedülálló ápolás finom, száraz, sérült és töredezett hajra.

10.290 Ft
Raktáron

Akár 4,5cm hajnövekedés havonta. Hajnövesztő balzsam a gyorsan hosszú hajra vágyóknak, tökéletes választás a HAIRBELL Sampon mellé.

8.790 Ft
Raktáron

Hajnövesztő sampon és spray kimondottan örökletes hajhullás ellen. Megállítja a hajhullást, segíti a haj beágyazódását, serkenti az új haj növekedését.

11.990 Ft
Elfogyott, nem rendelhető

Hajnövesztő sampon kimondottan örökletes hajhullás ellen. Megállítja a hajhullást, segíti a haj beágyazódását, serkenti az új haj növekedését. A PROCAPIL'HAIR Spray kiegészítője.

7.390 Ft
Elfogyott, nem rendelhető

Hajnövesztő spray kimondottan örökletes hajhullás ellen. Megállítja a hajhullást, segíti a haj beágyazódását, serkenti az új haj növekedését. A PROCAPIL'HAIR Sampon mellé.

7.740 Ft
Elfogyott, nem rendelhető