Termékek Menü

ALWAYS BLONDE SPRAY - MARADJON SZŐKE EGÉSZ ÉVBEN

Ár:
7.290 Ft (5.740 Ft + ÁFA)

Ragyogó szőkeség a tengervíz alapú formulánknak köszönhetően

Gyártó cikkszám: 3700227702981
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-07-07

Leírás és Paraméterek

Legyen egész évben olyan szőke, amilyen nyáron szokott lenni

Az életteli és energizáló tengervizet tartalmazó spray meghatározott biokémiai hatások révén világosítja a hajat. Hatásának köszönhetően haja szőkesége visszatér, amilyen a nyaraláskor volt!

Hogyan szerzi meg szőkeségét?

Egyszerűen: Az 1+2 programot követve, rendszeresen megismételve a teljes programot addig, amíg eléri a kívánt szőkeséget.

  1. Spray a haj világosítására:
    A világosító spray a melaninnal lép kölcsönhatásba. Igazoltan eltávolítja a pigmenteket, miközben hosszan tartó módon világosít anélkül, hogy megváltoztatná haja természetét. Mielőtt használná a sampont, fújja be a spray-vel az egész haját. Egy fésű segítségével győződjön meg róla, hogy egyenletesen szétoszlatta. Hagyja rajta 10 percig.
     
  2. 2 az 1-ben sampon a haj világosítására:
    A sampon szabályozza a spray világosító hatását. Lehetővé teszi, hogy finoman megnyújtsuk a világosítás időtartamát, köszönhetően az 5%-os tengervíz-tartalmának. Elengedhetetlen ahhoz, hogy haja visszanyerje csillogását, rugalmasságát, könnyed érzését és fényességét. A filmréteg, ami ionizálja haját összefogja a hajrétegeket, ezáltal könnyebben fésülhetővé teszi azt. Ideális a szőke ragyogás tartós elérésére. A világosító spray használatát követően a sampont masszírozza hajába, majd bő vízzel öblítse le.A samponozást nem kell megismételni.


Használati útmutató:

Fokozatos eredmény időről időre. A látható eredmény a negyedik használatot követően jelentkezik. Használja tetszőleges gyakorisággal, például heti 2-3 alkalommal.
Napi használata segít a gyorsabb eredmény elérésében. Ha a napfénytől kissé fakulni kezd a hatása, ismételje meg a programot tetszőleges gyakorisággal.

A termék festett hajra nem alkalmazható!

Kiszerelés:
150 ml spray

Francia termék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!